Juni 2013 en daarna (A.I.R.)…

9 juni in de tuin van Amsterdam Outsider Art Gallery maken de volgende Dichters, geïnspireerd door Johnny van Doorn, hun opwachting: Yvonne van Doorn-Mousset, Hans Plomp, Diana Ozon, Stella Bergsma, Rik van Boeckel, Bart FM Droog, Jan Damstra, Erna Ammeraal, Bert Schoonhoven, G.W. Sok, Jaap Blonk e.a.

16 juni optreden Testa Di Cavallo in Genève, Zwitserland.

22 en 23 juni in het Stedelijk Museum Amsterdam, in het kader van het Holland Festival: The Inquisitive Musician, een muzikale theaterperformance van Cindy Bernard en David Watson. Met o.a. Felicity Provan, G.W. Sok, Thijs van Leer, Hillary Jeffrey, Alison Isadora, Steve Heather.

29 juni optreden Cannibales & Vahinés in de Music Halle te Toulouse, Frankrijk

Van 1 juli tot en met 30 september is de schrijver G.W. Sok, op uitnodiging van het Institut Français, drie maanden lang Artist-In-Residence in de Récollets te Parijs, Frankrijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.