Welkom

Welkom bij Druxat,
een onafhankelijke uitgeverij
van G.W. Sok.

Voor wie verdwaald is zeker,
en muziek zoekt zeker,
ga eens even kijken op gwsok.nl (of gwsok.bandcamp.com)
want hierrrrr
gaat het met name om woorden en papierrrrr.

In ieder geval, de nieuwe Druxat-uitgave van G.W. Sok heet ANYWAY…
100 kleurrijke pagina’s, vol wetens(w)aardigheden omtrent Sok’s 45 plaatuitgaven met The Ex. Oorspronkelijk een dagelijkse, uit de hand gelopen Facebook-feuilleton, in het Engels, daarna op veler verzoek alsnog gebundeld in een boek en gedrukt op papier. Komt in een heuse 18×18 cm grote singleshoes.
Verschijnt officieel op 5 oktober en is te verkrijgen via de Ex Mailorder webshop en bij optredens (nu ja, voor zover dat mogelijk is in deze rare coronare tijden) van G.W. Sok zelf. Mogelijk ook te vinden in deze of gene goeie boekhandel.